City PEST Service

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση είναι η διαδικασία για την καταπολέμηση μικροβίων μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η εξυγίανση του χώρου ώστε να θεωρείται ασφαλής για χρήση. Για την απολύμανση χρησιμοποιούνται διάφορα χημικά προιόντα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, μη τοξικά, άοσμα και φιλικά στο περιβάλλον.

Ο COVID-19 είναι ένα καινούργιο στέλεχος κορωνοϊού, μεταδίδεται κυρίως με την επαφή. μπορεί να επιβιώσει στις επιφάνειες για μερικές ώρες.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η απολύμανση κατά του ιού εφαρμόζεται με τη μέθοδο ψυχρής ή θερμής εκνέφωσης. Με τους παραπάνω τρόπους επιτυγχάνεται η παραγωγή νέφους σταγονιδίων (ψυχρή) ή σωματιδίων καπνού (θερμή). Με τα παραπάνω επιτυγχάνεται κάλυψη όλων των επιφανειών με 100% αποτελεσματικότητα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση είναι η σύνθετη διαδικασία για την καταπολέμηση εντόμων σε όλα τα στάδια ανάπτυξης τους. Πραγματοποιείται σε οικιακούς χώρους, φρεάτια, επαγγελματικούς χώρους και γενικότερα όπου υπάρχει ανάπτυξη εντόμων.

Η απεντόμωση πραγματοποιείται συνήθως προληπτικά τους μήνες ανάπτυξης των εντόμων, για την άνοιξη ο Μάιος και ο Ιούνιος και για το Φθινόπωρο ο μήνας Σεπτέμβριος και Οκτώβριος.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Απεντόμωση με τζέλ
Η μέθοδος αυτή αφορά κυρίως την μικρή κατσαρίδα (κουζίνας) και το μυρμήγκι. Εφαρμόζεται σε ντουλάπια κουζίνας και πάγκους , σημεία όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί ψεκασμός. Είναι μια μέθοδος ιδαίτερα αποτελεσματική και με χαμηλή τοξικότητα.


Απεντόμωση με ψεκασμό
Η συγκεκριμένη μέθοδος απεντόμωσης χωρίζεται σε δύο τύπους ψεκασμού, τον ψεκασμό με υψηλή πίεση, και τον ψεκασμό με χαμηλή πίεση.


Απεντόμωση με νεφελοψεκασμό (fogger)
Πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο διαχέει τοι φάρμακο σε πολύ μικρά σταγονίδια σε χώρους που είναι δύσκολη η πρόσβαση με τον ψεκασμό. Η χρήση του αφορά ώς επι το πλείστον μεγάλους σε έκταση χώρους.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η μυοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία πολυσύνθετη εργασία. Αρχικά θα πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τον περιβάλλοντα χώρο και εκτίμηση του πληθυσμού των τρωκτικών που υπάρχουν στο χώρο. Ακολουθεί η δημιουργία προστατευτικού δικτύου δολωματικών σταθμών και παγίδων σύλληψης,

Ακολουθούν οι τακτικές επισκέψεις ελέγχου και καταγραφή των ευρημάτων μέσω εξελιγμένων μηχανογραφημένων συστημάτων, η στατιστική επεξεργασία αυτών και τέλος λήψη των απαραίτητων διορθωτικών ενεργειών για την οριστική λύση του προβλήματος.

Τα σημεία δόλωσης καταγράφονται τοπογραφικά και αριθμούνται έτσι ώστε να ελέγχεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της μυοκτονίας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Δολωματικοί Σταθμοί (για τους εξωτερικούς χώρους)

Για την αντιμετώπιση τρωκτικών σε εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι πλαστικές θήκες ιδιαίτερα ανθεκτικές, για τοποθέτηση ποντικοφάρμακων σε χώρους όπως οικίες, εστιατόρια, καταστήματα και δημόσιοι χώροι. είναι αδύνατη η πρόσβαση από τους ανθρώπους και τα κατοικίδια στην τοξική ουσία που περιέχουν, καθώς χρειάζονται ειδικό κλειδί για να ανοίξουν. Απο τις πλαϊνές οπές, επιτρέπουν μόνο στα ποντίκια να εισέρθουν για να φάνε το δόλωμα (ποντικοφάρμακο). Αν χρειαστεί να προσθέσουμε ποντικοφάρμακα ανοίγει με το ειδικό κλειδί.

 

Παγίδες Σύλληψης (για τους εσωτερικους χώρους)

Στην περίπτωση που το πρόβλημα εντοπίζεται στο εσωτερικό κτηρίων και οικιών εφαρμόζουμε τη μέθοδο των μηχανικών παγίδων πολλαπλών συλλήψεων. Πρόκειται για παγίδες με κολλητική επιφάνεια που τοποθετούνται στα σημεία διέλευσης των τρωκτικών. Ενδέχεται να πρέπει να συνδυαστούν με δολωματικούς σταθμούς, εάν το πρόβλημα είναι έντονο.

Πρόκειται για εύχρηστα σκευάσματα τα οποία προσελκύουν και καταπολεμούν τα τρωκτικά Η παρουσία ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία καθώς είναι μηχανικοί φορείς μικροοργανισμών, μολύνουν το περιβάλλον και τα τρόφιμα.

Εκτός από την μυοκτονία προβείτε οπωσδήποτε και σε απολύμανση του χώρου. Η απολύμανση γίνεται για την καταπολέμηση των ασθενειών που μεταφέρουν τα ποντίκια.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΚΟΡΙΟΙ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τους κοριούς, πατήστε εδώ.

ΨΥΛΛΟΙ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τους ψύλλους, πατήστε εδώ.

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα κουνούπια, πατήστε εδώ.

ΑΚΑΡΕΑ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα ακάρεα, πατήστε εδώ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα περιστέρια, πατήστε εδώ.

ΣΑΡΑΚΙ

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το σαράκι, πατήστε εδώ.

City OIL Service

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η εταιρεία μας από το 2008 δραστηριοποιείται στη διανομή πετρελαίου θέρμανσης κατοίκον με ιδιόκτητα βυτιοφόρα αφήνοντας ικανοποιημένο το σύνολο των πελατών μας.

Προμηθευόμαστε πετρέλαιο επιλέγοντας την άριστη ποιότητα που διανείμουμε απευθείας στους πελάτες μας

Προσφέροντας την καλύτερη τιμή της αγοράς σε συνδυασμό με την ακριβή ποσότητα κερδίζουμε επάξια την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Η συντήρηση του συστήματος καυστήρα – λέβητα είναι μια διαδικασία απαραίτητη προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του συστήματός μας και ταυτόχρονα να πετύχουμε εξοικονόμηση καυσίμων.

Με τη σωστή συντήρηση εξασφαλίζουμε την αντοχή του καυστήρα στην πάροδο του χρόνου, κάτι το οποίο μας απαλλάσσει από έξοδα για έκτακτες βλάβες που ενδέχεται να εμφανίσει ένας κακοσυντηρημένος καυστήρας.

Ο αδειούχος εγκαταστάτης και συντηρητής καυστήρων της εταιρείας μας μετά από κάθε συντήρηση παραδίδει φύλλο ελέγχου καύσης και ενημερώνει το ημερολόγιο λεβητοστασίου για το είδος της παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου αποτελεί μια βασική εργασία κατά την συντήρηση λέβητα πετρελαίου που θα συμβάλει δραστικά στην αύξηση της απόδοσης του συστήματος θέρμανσης και φυσικά στην εξοικονόμηση χρημάτων.  Η διαδικασία καθαρισμού της δεξαμενής είναι αρκετά γρήγορη και με μικρό κόστος. Ωστόσο η σημασία της είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

City BUILDING Service

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλες τις υποχρεώσεις του διαχειριστή πολυκατοικίας:

 • Έκδοση των κοινοχρήστων και  είσπραξη τους σε προκαθορισμένες ώρες και ημέρες του μήνα.
 • Πληρωμή τακτικών κοινοχρήστων δαπανών (Δ.Ε.Η., ΕΥΔΑΠ, συντήρηση ανελκυστήρα, συνεργείο καθαρισμού κ.λ.π.).
 • Έλεγχος του κτιρίου για τον εντοπισμό και αποκατάσταση προβλημάτων κοινοχρήστων χώρων.
 • Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απεντόμωση, συντήρηση καυστήρα κ.λ.π.).
 • Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων για θέματα που αφορούν την πολυκατοικία και απαιτούν την έγκριση των ενοίκων.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει:

 • Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις δαπανών, αναλυτικές και ευανάγνωστες.
 • Ένα ειδοποιητήριο πληρωμής για κάθε διαμέρισμα, στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά χιλιοστά και ποσό συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας στις χρεωθείσες δαπάνες.
 • Δυο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ένοικο και μια για τον ιδιοκτήτη κάθε διαμερίσματος.

Η υποβολή κοινοχρήστων εξόδων μπορεί να πραγματοποιηθεί καθημερινά:

 • Τηλεφωνικώς
 • Μέσω email

H παράδοση κοινοχρήστων μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης:

 • Με υπάλληλο της εταιρείας στο χώρο σας.
 • Με παραλαβή από τα γραφεία μας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Εξασφαλίζουμε  άψογο αποτέλεσμα παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής της πολυκατοικίας σας, με εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού.

Τα πλεονεκτήματά μας:

 • Αυστηρά επιλεγμένα συνεργεία καθαρισμού.
 • Άριστα εκπαιδευμένα και με μεγάλη εμπειρία.
 • Ποιοτικά είδη καθαριότητας και επαγγελματικός εξοπλισμός για άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Ο Βιολογικός καθαρισμός αφορά την συλλογή και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων μικροοργανισμών με μηχανικό τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Η ύπαρξη υψηλού μικροβιακού φορτίου σε μοκέτες, χαλιά, καναπέδες και κυρίως στρώματα αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ο αριθμός των ακάρεων σε ένα στρώμα 5ετίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 5.000.000.

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί οι οποίοι τρέφονται αποκλειστικά με νεκρά κύτταρα ανθρώπινου σώματος και ενοχοποιούνται για αλλεργικές αντιδράσεις στον άνθρωπο (άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη κ.λ.π.).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ να καθαρίσουμε επί τόπου στο χώρο σας χαλιά, σαλόνια, μοκέτες, καναπέδες και καλύμματα επίπλων όπως καρέκλες και πολυθρόνες με τα ειδικά μηχανήματά μας, δίνοντάς τους μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας κάνοντάς τα πραγματικά σαν καινούρια.